TEUGE – Op 10 september vindt alweer de vierde editie plaats van het evenement van vliegtuigliefhebbers, voor vliegtuigliefhebbers: de AirFair Teuge! Het evenement vindt plaats van 10:00uur tot 16:00uur aan de Zanden 57b, vliegveld Teuge (EHTE). Op de AirFair vind je verschillende organisaties in de General Aviation, te koop aangeboden vliegtuigen en dit jaar is er ook voor het eerst een duurzame luchtvaart hoek! Het evenement wordt georganiseerd door Air-side, met als sponsor Piloot en Vliegtuig. Entree is gratis. 

AirFair 

Op de markt vind je verschillende luchtvaarscholen, verzekeringsbedrijven, onderhoudsbedrijven, zelfbouwers en alles wat met de general aviation te maken heeft. Ook worden er verschillende vliegtuigen te koop aangeboden. Daar gaat je general aviation hart toch sneller van kloppen? In de duurzame hoek vind je organisaties als E-Flight, Inholland, DEAC etc., want elektrisch vliegen is de toekomst! Hier vind je de Tesla’s onder de vliegtuigen en worden de nieuwste ontwikkelingen geshowd. 

De AirFair is ideaal om te netwerken en nieuwe kennis op te doen over de general aviation. Daarnaast zullen er ook verschillende sprekers aanwezig zijn op de AirFair, het programma volgt nog. Er zijn cateringfaciliteiten aanwezig en ook aan de kleine vliegers is gedacht met een springkussen. En als klap op de vuurpijl: de entree is gratis! 

AMN Fly-in 

De AirFair Teuge valt dit jaar samen met het tien-jarig bestaan van Aircraft Maintenance Netherlands, zij organiseren een Fly-in en AirParty. Aan de Fly-in kan op zaterdag 10 september worden deelgenomen van 10.00 tot 20.00 uur. Bezoekers die vliegend aankomen en deelnemen aan de Fly-in, worden verzocht zich vooraf aan te melden via www.amnetherlands.nl/fly-in. AMN zal ook een aantal non-profit luchtvaartorganisaties uitnodigen op hun AirParty. Vanaf het terrein van AMN is de AirFair makkelijk te bereiken. 

Tot ziens op de AirFair!