Over de AirFair Teuge

Bent u geïnteresseerd en/of werkzaam in de General Aviation? De AirFair Teuge is hét evenement van de General Aviation in Nederland! Op de tweede zaterdag van september is er op vliegveld Teuge (EHTE) van alles te vinden omtrent de GA.

Op de AirFair Teuge zijn verschillende bedrijven aanwezig die werkzaam zijn in de General Aviation, denk hierbij aan vliegtuigonderhoudsbedrijven, vliegscholen, verzekeringsbedrijven en nog veel meer. Alles voor de vliegtuigliefhebber! En mocht u op zoek zijn naar een nieuw vliegtuig of willen oriënteren op de vliegtuigmarkt, ook dan bent u bij de AirFair op de juiste plek. Elk jaar worden er weer nieuwe en tweedehands vliegtuigen aangeboden voor verkoop op de AirFair. Het fijne is dat de verkoper altijd aanwezig is, dus u kan gelijk terecht met al uw vragen.

Maar wat maakt de AirFair Teuge nou echt het evenement van het jaar? Het is de ideale plek om nieuwe contacten op te doen binnen de General Aviation, voor bedrijven en bezoekers! En ook niet onbelangrijk: de sfeer is elk jaar weer gemoedelijk en ontspannen, wat zorgt voor leuke gesprekken.

Zien we jou ook op de AirFair Teuge?

 

Een dag op de AirFair

 

Vrijdagavond check ik mijn agenda voor het weekend. Op zaterdag ( de tweede zaterdag van september) staat de AirFair op vliegveld Teuge EHTE op het programma en daar wil ik graag bij aanwezig zijn. Ik kijk nog even op www.airfairteuge.nl om de starttijd van het event op te zoeken. De volgende ochtend stap ik rond 09.00 uur in de auto zodat ik net iets na 10 uur arriveer bij de Zanden 57b op vliegveld Teuge. Bij aankomst drink ik eerst een lekker bakje koffie met een andere General Aviation liefhebber om vervolgens een een praatje te maken bij de kraam van een onderhoudsbedrijf. Ik had nog niet eerder van dit bedrijf gehoord, maar ik ga ze zeker onthouden. Na een mooie en uitgebreide demonstratie vervolg ik mijn rondje over het terrein en loop langs de verschillende kraampjes die zich langs de rand opgesteld hebben.

Om 12.00 uur heb ik het eerste deel van de kraampjes bezocht en is het tijd voor een lunch. Ik bestel een broodje terwijl ik ondertussen naar de vliegtuigen kijk. Om 13:00 uur begint er een interessante presentatie die ik graag wil bijwonen, dus ik moet een beetje opschieten! 

Bij de presentatie aangekomen, merk ik dat dit echt een interessant verhaal is. Aan het einde schiet ik de presentator nog even aan om mijn vragen te stellen. Om een uurtje of 2 verlaat ik de AirFair en stap ik weer in de auto naar huis. Ik heb veel kennis opgedaan en mijn netwerk uitgebreid, mijn dag is geslaagd.

Team

Gert Post

Gert is degene die op het idee kwam de AirFair nieuw leven in te blazen. Hij is zelf vlieginstructeur en eigenaar van Air-side BV.

Bij het regelen van de AirFair is Gert de handyman die alles regelt betreffende de faciliteiten op het evenement. 

 

Wiesje Post

Wiesje is al langere tijd werkzaam bij Air-side BV. Zij ondersteunt bij het regelen van de financiën en de online zichtbaarheid.

Martine Post

Bij Martine kan je terecht als je op zoek bent naar informatie over de AirFair en/of het huren van een stand. Ook zorgt ze voor de social media van Air-side BV/ de AirFair en regelt de financiën. Op de AirFair zelf is Martine het aanspreekpunt, zij heeft het overzicht.

De AirFair wordt georganiseerd door Air-Side BV, een familiebedrijf met een hart voor de General Aviation!