Over de AirFair Teuge

Bent u geïnteresseerd in de General Aviation? De AirFair Teuge is hét evenement binnen deze branche! Op de tweede zaterdag van september is er op vliegveld Teuge (EHTE) van alles te vinden omtrent de General Aviation.

Op de AirFair Teuge zijn verschillende bedrijven aanwezig die werkzaam zijn in de General Aviation, denk hierbij aan vliegtuigonderhoudsbedrijven, vliegscholen, medische keuringen en nog veel meer. Alles voor de vliegtuigliefhebber!

En mocht u op zoek zijn naar een nieuw vliegtuig of willen oriënteren op de vliegtuigmarkt, ook dan bent u bij de AirFair op de juiste plek. Elk jaar worden er weer nieuwe en tweedehands vliegtuigen aangeboden voor verkoop op de AirFair. Het fijne is dat de verkoper altijd aanwezig is, dus u kan gelijk terecht met al uw vragen.

Een dag op de AirFair

 

Vrijdagavond check ik mijn agenda voor het weekend. Op zaterdag ( de tweede zaterdag van september) staat de AirFair op vliegveld Teuge EHTE op het programma. Ik kijk nog even op www.airfairteuge.nl om de starttijd van het event op te zoeken. De volgende ochtend stap ik rond 09.00 uur in de auto zodat ik net iets na 10 uur arriveer bij de Zanden 57b op vliegveld Teuge. Bij aankomst drink ik eerst een lekker bakje koffie met een andere kleine luchtvaart-liefhebber om vervolgens een een praatje te maken bij de stand van een onderhoudsbedrijf. Ik had nog niet eerder van dit bedrijf gehoord, maar ze laten zeker een goede indruk achter. Na een mooie en uitgebreide demonstratie vervolg ik mijn rondje over het terrein en loop langs de verschillende kraampjes die zich langs de rand opgesteld hebben.

Om 12.00 uur heb ik het eerste deel van de kraampjes bezocht en is het tijd voor een lunch. Ik bestel een broodje terwijl ik ondertussen naar de te koop aangeboden vliegtuigen kijk. Na mijn lunch loop ik Gert Post tegen het lijf met wie ik een goed gesprek heb. Een aantal jaar geleden heb ik bij hem mijn vliegbrevet behaald, dus we hebben veel om over bij te praten. Na alle kraampjes bezocht te hebben drink ik voor mijn vertrek nog een laatste bakje koffie. Om een uurtje of 1 verlaat ik de AirFair en stap ik weer in de auto naar huis. Ik heb veel kennis opgedaan en mijn netwerk uitgebreid, mijn dag is geslaagd!

Team

Gert Post

Gert is degene die op het idee kwam de AirFair nieuw leven in te blazen. Hij is zelf vlieginstructeur en eigenaar van Air-side BV.

Bij het regelen van de AirFair is Gert de handyman die alles regelt betreffende de faciliteiten op het evenement. 

 

Wiesje Post

Wiesje is al lange tijd betrokken bij Air-Side BV. Ze zorgt voor de social media van Air-side BV/ de AirFair en regelt de financiën.

Martine Post

Bij Martine kan je terecht als je op zoek bent naar informatie over de AirFair en/of het huren van een stand. 

De AirFair wordt georganiseerd door Air-Side BV, een familiebedrijf met een hart voor de General Aviation!