Het is al weer even terug, maar de AirFair 2021 was zeker een geslaagd evenement! We hebben zo’n 500 bezoekers mogen verwelkomen en er waren maar liefst 26 standhouders/vliegtuigverkopers aanwezig. Helaas was het weer wel iets minder, en kon Travis Ludlow niet komen, maar dat kon de pret niet drukken.

Met verschillende GA bedrijven als BOSE, E-Flight, Hangar One en de Pilot Shop, was er een ruim aanbod in General Aviation gerelateerde bedrijven. Er werden verschillende toestellen te koop aangeboden, er werden volop testritten gemaakt.

Ook werd er een interessante lezing gegeven over vliegen in Hongarije, door Paul Heystee en Luc Matter. Zij wisten je alles te vertellen over de cultuur en over wat het vliegen daar nou zo bijzonder maakt. Erg interessant, helemaal als je al nadenkt over vliegen in het buitenland.

Verder was de catering weer om van te smikkelen en was er zelfs voor de allerkleinsten vermaak in de vorm van een springkussen. Kortom, weer een mooie edite van dit jaarlijks groeiende evenement. Op naar volgend jaar!