Vrijdagavond check ik mijn agenda voor het weekend. Op zaterdag ( de tweede zaterdag van september) staat de AirFair op vliegveld Teuge EHTE op het programma. Ik kijk nog even op www.airfairteuge.nl om de starttijd van het event op te zoeken. De volgende ochtend stap ik rond 09.00 uur in de auto zodat ik net iets na 10 uur arriveer bij de Zanden 57b op vliegveld Teuge. Bij aankomst drink ik eerst een lekker bakje koffie met een andere kleine luchtvaart-liefhebber om vervolgens een een praatje te maken bij de stand van een onderhoudsbedrijf. Ik had nog niet eerder van dit bedrijf gehoord, maar ze laten zeker een goede indruk achter. Na een mooie en uitgebreide demonstratie vervolg ik mijn rondje over het terrein en loop langs de verschillende kraampjes die zich langs de rand opgesteld hebben.

Om 12.00 uur heb ik het eerste deel van de kraampjes bezocht en is het tijd voor een lunch. Ik bestel een broodje terwijl ik ondertussen naar de te koop aangeboden vliegtuigen kijk. Na mijn lunch loop ik Gert Post tegen het lijf met wie ik een goed gesprek heb. Een aantal jaar geleden heb ik bij hem mijn vliegbrevet behaald, dus we hebben veel om over bij te praten. Na alle kraampjes bezocht te hebben drink ik voor mijn vertrek nog een laatste bakje koffie. Om een uurtje of 1 verlaat ik de AirFair en stap ik weer in de auto naar huis. Ik heb veel kennis opgedaan en mijn netwerk uitgebreid, mijn dag is geslaagd!